Bartsmittas

Paskal Jakobsen, Bart Smitterend te Scheldestad

Bløf is niet mee naar Buthan.
Althans zeker niet met hoofdvokaal Paskal.
Deze kwam met linksgedragen Bart Smittas in Scheldestad roken en ongetwijfeld liturgie voor huwfeest doorspreken met dominee Meindert. Tenslotte is Alles Liefde en kan men niet altijd *verloofd* blijven.

2 Reacties

  1. Pix

    Zeer eens met bovenstaande behouden terugkeer van ’tLant. Complimenten aan de frisse lay-out van ene Pearson. Vraag alleen: vanwaar de commercializering? Heeft u al voldoende bezoekers om een bescheiden neveninkomen te genereren?

    *pix wil dat ook wel*

  2. Mirre

    “Alles is Liefde”… daar dacht ik net iets anders over toen ik deze zomer tot mijn enkels in de kipkluifrestanten stond in de zeikende regen op de Brouwersdam. Na het horen van het eerste refreintje van dit lied trok ik het niet meer en ben huiswaarts gekeerd.

    off topic: fijn dat het ‘heilige Lant’ weer begaanbaar is, hard gewerkt Flip hulde 😉

Geen reacties toegestaan.