Even

Vroege bezorging

Ben weer deelbaar door twee.

8 Reacties

 1. Andre

  Te laat, maar daarom niet minder gemeend. Van harte

 2. miranda

  Hoera!

 3. Dick Klees

  Beste Flip,

  Het was toch wel de tweede december dat de Oogredactie bij monde van de presentatrice van dienst jou ooit publiekelijk feliciteerde met je jaardag? Samen met de nasleep, vervalste memi van o.a. Bert ´Radio is his middle name´van der Z. incluis, heeft dat je nog dagenlang bezig gehouden. Als mijn geheugen op dit punt nog niet is uitgevallen – ik prik er van tijd tot tijd wat bij – mag ik je langs deze weinig eigentijdse weg weer eens een keer van harte gelukwensen. Het schijnt dat alleen ouwe lullen nog mailen, de rest sms’t, msn’t of Hyvest. Ook gelukgewenst met je vrije leven natuurlijk.

  Flip, neem het ervan en groet en passant maar toch met aandacht vrouw en kinderen.

  Een trouwe belog-abonnee

 4. MarkinBeeld

  Gefeliciflippert!

 5. Mirre

  Gefeliciteerd! x

 6. leen

  gefeliciflipflap en ook dit jaar duurt maar even

 7. Gosse

  Maar dat duurt maar één jaar!

 8. Mirre

  cryptisch…

Geen reacties toegestaan.