Kantlijn

Paul & Anneke van Dok

Ik schiet deze Thanksgiving even in mijn G.A. de Kok-mode:

Gemeenteraad kan burgemeester niet wegsturen, maar Anneke had haar lot verbonden aan de besluitvorming over het Scheldekwartier. Dan is het chicque daarvan de consequenties te dragen. Even zuiver zal het zijn indien GEEN van de personages die (ooit) deel uitmaakten van een dagelijks gemeentebestuur zouden terugkeren. Gewoon doorzoeken tot je nieuwe mensen hebt, die iets kunnen en die luisteren naar wat onder de burgerij leeft. Scheldestad heeft nu behoefte aan een bestuur dat dienstbaarheid uitstraalt.

o

1 Reactie

  1. Mirre

    Citaat uit sollicitatiebrief van dienstbare kandidaat:

    Van hieruit gaan we het allemaal eens bekijken, zo luidt de missie. Tevens doe ik boodschapje, steek handje uit bij was en lever inbreng qua menu & gezinsagenda. Dromen betreffen reizen.

    alle kwaliteiten zijn aanwezig volgens mij 🙂

Geen reacties toegestaan.