Giovanni

Giovanni Agricoltore, naar eigen zeggen.

Jan Akkerman by the sea

Jan Akkerman gehoord en gezien in Tarsenaal.
Toch nog een paar liedjes uit de soundtrack van mijn leven.
En hij kan het nog.
Hij is blij, dat-ie niet mee hoeft met Focus, kennelijk opgestaan uit den dode.
Hij toverde nog een subtiele jodel uit zijn toverdoos om te geinen.

Depri-rock! riep een bijna-fan tussen twee nummers.
Giovanni: Ik weet niet wat u bedoelt, maar ik heb begrip voor uw standpunt.
En daar gingdie weer.

Ik zou Jan weleens mee willen nemen naar een jazztent in New York en dan vragen of mijn vriend een nummertje zou mogen spelen. En dan kijken of we binnen een week of twee in de New York Times kunnen komen. Maar voor Jan hoeft dat niet meer. Heeftie al meegemaakt en er was niks an. Er komt volk op je af met een slecht karakter en dat hebben we thuis ook.