Celestialdreams

 

Huib Pouwer 

Huib Pouwer

Huib Pouwer in vol ornaat

Johnny sucks

Beelden ontleend aan De TIJD GEEST,
film uit 1968 van Johan van der Keuken.

Het gezicht van Huib Pouwer wordt beschilderd. Huib werkt op secretarie van gemeentehuis Valkenisse in Koudekerke, maar in zijn vrije tijd speelt hij slagwerk bij de groep Dragonfly uit Middelburg, welke ook te Amsterdam opzien baart. Op de onderste foto zien we Huib (rechts) droogdrummend op de rand van de divan, die ruiterlijk gedeeld met John Caljouw (links), zanger van Dragonfly, die zijn nog ongeschminkte status benut om vriendin (midden) levensreddend te beademen. 
Enfin, zekerheid was, dat zich hier taferelen voltrokken die ons uit de jaren vijftig niet bekend waren. Wij vonden het allemaal prachtig en er hoorde ook nog Moby Grape-achtige muziek bij, maar onze ouders & onderwijzers dachten: Wat hebben wij hier aan onze fiets hangen?