Machtspolitiek

Wie wat bewaart...

… en intussen sparen we al voor biografie van Anneke van Dok-van Weele, waarop dochter van Wendy van den Hurk over 30 jaar promoveert. Het kan bijna niet anders, dan dat daarin het verband wordt ontrafeld tussen CDA-steun aan de motie van wantrouwen van Groen Links/SP en christen democratische verantwoordelijkheid in het dagelijks provinciebestuur voor de doeltreffende besteding van de rijksmiddelen, apart gelegd voor de ontwikkeling van Scheldekwartier. De tol was hoog: Conny Seijbel  gewipt tijdens haar boottocht door Panamakanaal en voorlopig geen regeringsverantwoordelijkheid meer, in elk geval tot de volgende verkiezingen. Maar Harry van Waveren kon in Den Haag gaan vertellen, dat Scheldekwartier op koers lag en de centen in Zeeland konden blijven.

Maurits Sep zinspeelde vandaag al een beetje in die richting, door opperende Henk de Haas in zijn artikel toe te laten. Maar qua doorpakken is toch het wachten op Wendy jr.  

2 Reacties

  1. Mirre

    DOEN! Flip

  2. Wendy

    Je blijft me verbazen, Flip Feij.
    Zullen we samen eens een biertje drinken?

Geen reacties toegestaan.