Verzameld

Simon Vinkenoog, Verzamelde Gedichten 1948-2008

Vandaag Zeeuwse nationale wereldprimeur.
Dit levenswerk is vrijwel klaar, er komen 1236 bladzijden in.
Vinkenoog heeft in 1983 in Scheldestad in Chinees restaurant te Bellamypark zitten eten met Mohikaan Ginsberg.
Ik vat wat samen. 

vinkenoog001_a.jpg

vinkenoog002_a.jpg

2 Reacties

  1. Helge

    Joepie!!

  2. sjef

    Hij heeft vanavond en (zonder dat ik het wist) mijn hele leven, in deze pagina’s en in andere woorden, lang op zich laten wachten. Hij is voortdurend bij me geweest. Hij is de grijze eminentie van mijn weten, mijn spelen. Hij korrigeert met liefde mijn beterweten, tikt mij gevoelig op mijn tikkende vingers, woont in mij, ik ken de glimlach van de foto’s.
    (Simon Vinkenoog – Liefde Zeventig dagen op ooghoogte, blz. 229)

Geen reacties toegestaan.