Aquariumtransactie

Coffeeshop

Afgelopen week is dit aquarium verkocht.
Komt horecabedrijf in, maar missie & visie staan nog niet geheel vast. In elk geval is het niet in gebruik als Fonteyne 9 mei open gaat.  Een der eigenaars heet Joost v. Damme.  Naar zijn zeggen is oplevering later dan gedacht & kan hunnerzijds niet worden gejakkerd teneinde openingspartij te halen.

Aan zelfde ondernemers is ook gevraagd catering van opening voor rekening te nemen, maar hun eerste reactie was: Is dat nou niet iets om te gunnen aan de ondernemers die zo’n last van de bouw hebben gehad? Maar die hadden geen belangstelling volgens zegsman van gemeente.
Positieve sfeer nieuwe college nog niet overgeslagen op ondernemersklimaat, zou kopsuggestie kunnen zijn voor Tabloidwendy. 

3 Reacties

 1. Mirre

  @ admin: viespeuk!

 2. admin (Auteur bericht)

  @Mirre: Ook te dezent bestaat het vermoeden, dat de kans Scheldestad zijn eerste Starbucks te bezorgen andermaal niet zal worden gegrepen. Maar qua kerstversiering zijn Joost & Jerry een begrijpelijke stap, als iemand weet hoe je gezelligheid in de hand werkt…..
  Was het maar weer 6 december.

 3. Mirre

  Missie & visie zal misschien zijn zoals in andere horecabedrijven van deze eigenaar: Uitpakken, ontdooien en opwarmen.

Geen reacties toegestaan.