Legionellapool

Fonteyne, het is gezegd, gaat later open.

Stadsbestuur moet nog met ondernemers spreken over schadeclaims, maar echte verhaal is, dat het onberedeneerd project betreft, waarmee vrijwel alles mis blijkt. Deze week had het zowel eindelijk als feestelijk open moeten gaan, maar nog veel winkelruimte is onverhuurd. Behoefte nooit onderzocht. De/het Latte Macchiato-tent/terras blijkt qua maatvoering onexploitabel. Nooit besproken met horecakenners. Er is doorgewerkt toen kleuradviseur overspannen thuis zat. Iemand riep toen maar: Alles Grijs, dat past overal bij! Bestrating scoort olympisch niveau qua lawaaierigheid, niemand op gelet. Ook anderszins is verkeerskundig amateurisme bedreven. Ergonomisch & milieutechnisch is misverstand op onkunde gestapeld en fris gemeentebestuur zit met Gebakken Peren. Een groep is evenwel tevreden: die van kinderrijk Brabants gezin, dat in meivakantie Efteling voor Scheldestad verruilde in verwachting van Ongebreideld & Ambulant handelsgenot (Bockworst & Beenham), maar dat zich tevreden moet stellen met Mislukte Waterpartij (MP), slechts bedoeld om naar te kijken (niet aan, laat staan in te zitten). Onder laagje water bevindt zich namelijk glad- & heuvelachtig betonlandschap, dat spekglad gemaakt is en barst van legionella bacterie. Het wachten is op Dodelijke Glijpartij (DG) of Bacteriologische Epidemie (BE), die Zuidlaren doet vergeten. Wordt Scheldestad weer Landelijk Nieuws. Het is ook alweer zo lang stil nadat Michiel de Ruyter bevrijdingspak heeft uitgetrokken en zijn dagelijks werk heeft hervat.

2 Reacties

  1. Mirre

    Hoorde onlangs van een ‘kleurenadviseur’ dat grijs HIP is, de man verkocht ook hordeuren.

  2. Perspectie

    Met een deugdelijke afvoer is het tevens een welkom hondentoilet. Legionella is -als bekend- slechts gevaarlijk bij inademing dus bij verstuiving/versproeiing als bij fonteynen.

Geen reacties toegestaan.