Persvrijheid

Wordt steeds lastiger Beatrix wakker te fotograferen.

Tijdens Four Freedoms Awards bij Zeeuwse Omroep kwam weer een shot voorbij van Hoedje Maxima (HM) met aan stuurboord wegdommelende vorstin. Regisseur Staatsomroep (RS) wist niet hoe snel weg te schakelen en voor Rijks Tegenhoud Dienst (RTD) bleven nog twee hopen over: dat niemand het had opgemerkt en dat bewust plaatje niet in samenvattingen zou wederkeren.  RTD heeft geen plezierige ervaringen in Zeeland, want opening Michiel de Ruyterjaar 2007 te Scheldestad was dermate levendig, dat Bea op eerste rij knik zat te bollen, uitgerekend onder Blauwgeruite Kiel Serenade van Zeeuws Orkest & Loodsenkoor. In no time ging ze als Republikeins Vermaak (RV) hele wereld rond via Jouw Tube. 

Vrijdag is majesteit opnieuw in Zeeuwse hoofdstad, dan bestaat tabloid immers 250 jaar. Groot feest, tijd is omgevlogen, dus: toespraken.  Genodigden hebben kaart ontvangen met titel Tips & Aanwijzingen. Bij punt 8 lezen we: Foto’s van de bijeenkomst kunt u na 30 mei via www.pzc.nl gratis downloaden. Zelf foto’s maken is niet toegestaan. Ook niet met een mobiele telefoon.
Het is helder, dat we deze partij niet aanrichten bij gelegenheid van 250 jaar persvrijheid in Zeeland.  Lex en Ruben zullen van Gerard en Karla ook vast geen koninklijk gedommel mogen uploaden.

4 Reacties

 1. schone slaapster
 2. Gosse

  Die “Kiel” wordt ook slaapverwekkend saai uitgevoerd. Voor de majesteit is het de zoveelste keer een “prachtig” concert. Voor de haar omringende bewindspersonen waarschijnlijk de eerste keer: en dan blijf je wel wakker.

 3. Mirre

  … valt trouwens nog mee dat ze niet achterover klapt met haar mond open… en dat ze dan zou lekken … brrr dit is echt heel beschaafd gedommel. Passend vind ik.

 4. Mirre

  dr hoedje is gewoon te klein
  ik adviseer een hoedje met een brede rand tot op haar schouders
  de wel bekende snurkluifel

Geen reacties toegestaan.