Gezagsdragers hebben niks aan hun weekend.

Wim Dijkstra (cultuurburgemeester) en Harry van Waveren (cultuurgedeputeerde) moesten zondag kijken naar fratsen van Koos Dalstra (1950) ter opening van Utopia, schots geplaceerde midgetgolfgedrochten te Timmerfabriek & Beoogd Omroepgebouw.

Ik ga Boulevardgesprekken organiseren sprak Dijkstra tussen Dalstra door. Benen op tafel, wijntje d’rbij, over hoe we Scheldestad nog beter kunnen maken.

1 Reactie

  1. Mirre

    Ach de Timmerfabriek. zonder concrete plannen kon ik nog een beetje voor me uit dromen over de bestemming van dat prachtige pand en de geweldige locatie en natuurlijk mijn prominente rol daarin. ben geloof ik een beetje verliefd op dat pand, elk voorstel voor bestemming wordt gevoelsmatig keihard afgekeurd.

Geen reacties toegestaan.