Circuitblokkade

Tabloid legde laatst verband tussen politici die ijveren voor draaibare Michiel en kansarmen, die met transportmiddel rondjes draaien totdat zeeheld onwel wordt van rubber aromaten. Dat was een vondst, maar aan allebei komt een eind. Vooruitlopend op 1 juli – als ook voor meerokend Nederland veel verandert – heeft burgemeester Dijkstra vestingwerk met twee betonblokken verstevigd, waardoor circuit voor vierwielers lastig rondbaar is geworden. Nog niet gegrepen naar kanon met kogels dus, want we zitten hier niet in Zimbabwe.

Het is plezierig nog voor het weekeinde te kunnen berichten, dat dingen gebeuren, die onroerende zaak belasting niet opstuwen en die uiteindelijk zullen leiden tot autovrije boulevard. Wie stopt met roken int cafe maakt het nog mee.

3 Reacties

 1. Meharist

  De blokken zijn weg….

  Zou de lobby van mijn vierwielige vrienden toch succes gehad hebben…

 2. Meharist

  Oja, waar moet de Meharist nu zijn overtollig rubber laten… 😉

 3. Gerard

  Cruisin’ rond Michiel: dat zal ze leren!

Geen reacties toegestaan.