Allurehotel

Ons hotel te Boulecannes

Suggestie twee: hotel met allure.
Wie te Walcheren conferentie wil beleggen moet lang zoeken naar lokatie. Als je gasten hebt, verwijs je die niet vaker dan een keer naar de Blufkamer. Trouwpartijen vinden in arren moede op strand plaats, waar bij hoog water 4WD’s in golven verdwijnen. Iedereen moet op tied naer uus om teten. Nee, een sterrentent moet er komen. Dan volgen Ferrari en Maserati, benevens Mo√ęt et Chandon gauw genoeg. Elke avond volle eetzalen, recepties, dansants. Strijkjes, aan- & afrijdende taxi’s tussen jachthavens & boule. ’s Morgens vanaf zes uur ook activiteiten van stadsreiniging. Straat schoon spuiten, prullenbakken, glascontainers leeg, alles.

1 Reactie

  1. Mirre

    Dus vrij vertaald zeg je eigenlijk :
    Maek ’t mae’s nae.

Geen reacties toegestaan.