Ramptoerist

Bourbon Street zien ontwaken.
Handig natuurlijk, dat ze de onheil zagen aankomen
en dat Katherina destijds niet alleen New Orleans kapot maakte, maar tevens neergang inluidde van de Bush-administratie.

CNN zette vier programma’s in een scherm:
Rechtstreeks en kordaat gepresenteerd tv nieuws met updates van verslaggevers, telefoontjes van correspondenten en kijkers, schakelingen met de regionale tv en met video bijdragen van profs en amateurs via iReport alsmede drie streams (waaronder Bourbon Street: geen mens te zien, maar een wapperend luifeltje en een zwiepende palm naast een geveld exemplaar) die ook regelmatig naar het grote programma werden doorgezet. Via de Your Voice toepassing kan elke kijker zijn commentaar kwijt. De beste krijgen een plaats als er geen nieuwe plaatjes zijn. En op gezette tijden samenvattingen. In Amerika is tv wat radio vroeger was. Als ik groot ben wil ik ook bij de tv werken.