Kolenman

Hoe lang is het geleden?
Dat ik in platenwinkel een Longplay aantrof, aan bediende vroeg of ik een stukje mocht beluisteren, dat ik nog even op mijn beurt moest wachten omdat nog twee muziekliefhebbers voor waren, dat vervolgens toch dat moment aanbrak, maar dat ik na drie tracks besloot niet tot aanschaf over te gaan omdat ik dan verder de hele maand niks meer kon afrekenen. In alle bescheidenheid kan ik melden, dat ik die treurigheid ruim achter me heb gelaten. Nu stuurt internetprovider elke maand een e-mail met het vriendelijke verzoek downloadactiviteiten zo mogelijk te beperken tot daluren, maar dat is vijf keer minder bezwaarlijk dan te naoorlogse Lange Delft wachten tot de grammofoon eindelijk vrij is.

2 Reacties

  1. henk

    en de rumble van een Garrard-draaitafel…

  2. Gerard

    …mis je wel je Wagenvoort-stickertje op de hoes.

Geen reacties toegestaan.