Tsss…

Ruud van Meijel is directeur van Zeeland Nazomer Festival, dat nu ook volgens nutsbedrijf Delta onvoldoende vernieuwend is en te weinig op heeft met de jeugd, zodat is besloten dat vanaf volgende nazomer iemand anders uit de rij wachtenden wordt geplukt om hoofdsponsor te worden.

Uit Ruud van Meijel’s weblog:

Gisteravond laat een oekaze uit laten gaan richting de vrijwilligers die de kaartcontrole doen. Zonder geldig toegangsbewijs mag niemand het Abdijplein op. Zelfs de Majesteit niet. Toch zijn er gisteren weer mensen zonder kaartje binnen gekomen. Wederom gaat het om mensen met een vooraanstaande positie in de maatschappij. Die weten door hun functie en gedrag onze vrijwillige medewerkers te imponeren en toegang te forceren. Ik ga geen namen noemen, maar waarom die mensen denken zich dat te kunnen permitteren? Je zou toch zo maar een keer een directeur kunnen treffen die er eens geen zin in heeft discreet te zijn. Vanaf heden ‘zero tolerance’ aan de poort.

Lantvanbelogte heeft al eens gesignaleerd, dat deze lui zich ook bij de kassa van Zeeuws Museum melden met de mededeling dat ze de directeur goed kennen en daarom gratis door mogen lopen. Nu wordt het toch tijd, dat we eens achter wat namen aan gaan. ’s Kijken, wie heeft vandaag weinig te doen?