Valentijnsdag

Valentijn Byvanck, directeur van Zeeuws Museum, die straks Nationaal Historisch Museum mag gaan inrichten, is sierzeeuw, die zonder meer op Peijsleijst mag. Kan er weer iemand worden benoemd die minder tegenspreekt en het frisse museum naar de barrebiesjes helpt, om Frits Apolonia aan te halen.

Overigens verbaast het dan weer hoe lang het duurt voordat enig Zeeuws medium voorlichting geeft over de betekenis van zo’n Valentijn. Een opvolger is nog niet bekend, deed regiotv aan eigen nieuwsgaring. Jaha, dat is iets anders dan een persbericht over schone Zeeuwse stranden. Hopelijk hadden Jaap den Hollander en Martha Blom iets anders te doen en was ik zelf nou toch maar naar de Blues Breakers gegaan.

3 Reacties

 1. Esek

  Ongemerkt is niet hetzelfde als een primeur.

 2. admin (Auteur bericht)

  @ Esek: eertijds, eertijds…
  Onder G.A. de Kok ging een museumdirecteur niet ongemerkt weg.

 3. Esek

  Was het eertijds dan beter met de regionale verslaggeving?

Geen reacties toegestaan.