Genadeslag

Op Nederland Leeft Met Water, waarnaar wordt verwezen als men over Waterschapsverkiezingen aan de weet wil komen, wordt impliciet gekwalificeerd wat uitvoering van Advies Commissie Nijpels inhoudt. Overigens snap ik niet waarom zo onweersproken blijft, dat tegenstanders van ontpoldering hun ervaring met De Ramp in het geding brengen. Zelf ben ik voor het laten onderlopen van zoveel mogelijk land. Als de plekken waar mensen wonen maar goed beschermd blijven, voor goede orde. Stembriefjes kunnen dus rond.

3 Reacties

  1. Esek

    Het commentaar van Helge doet me denken aan iemand die een klok hoort luiden, maar de klepel zoek is. Helaas is er een ongenuanceerde stellige mening aan verbonden.

  2. Bert

    met Helge

  3. Helge

    Het onder water laten lopen van een vruchtbare polder, die vervolgens na enkele jaren weer door de zandhonger dichtslibt? Hoe kun je hier in godsnaam vóór zijn?!!

Geen reacties toegestaan.