Hitparade

RADIO 1
Eerst ervaart Het Verkeer hinder van regen.
Vervolgens gebeuren ongelukken, blijken er wegwerkzaamheden.
Dan raadt ANWB aan, Randstad te mijden.
Niemand begrijpt, want herfstvakantie!
Verkeersberichtenlispelaar adviseert wegrestaurants op te zoeken.
Tenslotte eindigt deze ochtendspits in Top 10 aller tijden.
(En wordt luisteraar aanbevolen voor meer nieuws De Website te raadplegen). 
***

Dit land. Er is teveel mis mee.

1 Reactie

  1. Peter

    Het leven kan ook een feest zijn! Toevallig moest ik die ochtend om 9 uur in Voorschoten zijn. Ik vertrok om 6 uur uit Vlissingen en schoof om 10 uur aan aan de vergadertafel. Maar wel met de wetenschap dat ik alle achterstallige e-mail van de laatste weken had weggewerkt, alle telefoontjes van die dag er door had gejaagd en links en rechts in de file (ik rijd doorgaans op de middelste rijstrook) veel mooie vrouwelijk accountmanagers in leaseauto’s klasse 2 in de ogen had mogen kijken die hetzelfde zaten te doen.

Geen reacties toegestaan.