Verjaardagsklank

Te Santa Monica staat een muziekinstrumentenwinkel.
Die is zo groot, dat er ruimte is voor concerten.
Nancy Covey organiseerde die jarenlang.
Zo ontmoette ze Richard Thompson, uit Engeland.
Die liet er vrouw Linda en kinderen voor in de steek.
Ze trouwden.
Laatst bestond de winkel 50 jaar.
Nancy en haar collega’s organiseerden een muziekavond in een zaaltje van Universiteit van California te Los Angeles. Daar was iedereen. Het is een voorbeeld van een evenement waar ik zelf ook had willen zijn, als er niks dringends in Arsenaaltheater was geweest, tenminste.
We kijken even naar de beelden.

4 Reacties

 1. sjef hermans

  Dan Hicks: de man van het onvergetelijke
  “I’ve Got A Capo On My Brain” . Waarschijnlijk hebben ze die bij McCabe’s in alle soorten en maten. Zou hij daarmee de toonhoogte van zijn gedachtenwereld -om met HWF te spreken- naar het ” tweede of derde kotje” kunnen zetten? Geen wonder dat ook het al even onvergetelijke “I Scare Myself” een hersenspinsel van Dan The Man is.

 2. Peter

  Laat ik nou denken dat Odetta al was overleden! Op de foto’s is ze echter nog alive and kicking. Mooi mens. Legendarisch was haar optreden bij Harry Belafonte ergens in de jaren 50 in Carnegy Hall. Voor de liefhebbers, direct van de originele LP: http://www.zeegat.nl/odetta_iv-been-driving-on-bald-mountain-waterboy.mp3

 3. karin

  Sterkte morgen!

 4. hans

  waanzinnig goeie fto’s

Geen reacties toegestaan.