Stopscheldekwartier

 

 

Als Britannia-dossier van Tabloidwendy iets illustreert, dan is het dat stedelijke ontwikkeling slechts gedijt indien grote bedrijven bloeien. Ik noem Koninklijke Maatschappij De Schelde, Stoomvaartmaatschappij Zeeland, Steenkolen Handels Vereniging, Olau Line, veerdienst op Breskens en alles in het havengebied.

Na het afgelopen weekeinde te Washington herbevestigde perspectief voor de wereldeconomie, overpeinzing van Harry van Waveren in laatste ZeelandBoek en opwekking Dick van der Wouw van Scoop, zou bestuur van Scheldestad er verstandig aan doen Plan Scheldekwartier in de vriezer te draperen. Aandacht kan dan worden verplaatst naar kleinschaliger doelstellingen, die met behoud ziekenhuis en hogeschool, aantrekken bedrijvigheid alsmede kwaliteitsverbetering leefomgeving te maken hebben. De knop moet om in onveiligste stad van Zeeland, waar politie vergadert…etc.

1 Reactie

  1. tabloidwendy

    Pssst… het was DokkersHAVEN!

Geen reacties toegestaan.