Radioroem

Het beste muziekprogramma heet Theme Time Radio.
Elke week wordt het gepresenteerd door Bob Dylan.
Elke week een nieuw thema, nieuwe begintune, originele introductietekst, andere radiofonische toepassing zoals: telefoontje van een luisteraar, een ter redactie binnengekomen e-mail, instrumentaal bedje dat verwijst naar een onderliggende boodschap – soms alleen te snappen door gevorderden, fragmenten uit films of commercials uit de oude doos. Ik vind het aangenaam uw aandacht nog eens te vestigen op dit rijke programma, nu iedereen in Nederland elkaar napraat dat het afgelopen is met de radio en daar alvast naar handelt door de microfoons niet langer af te schermen voor leeghoofdigen & spraakgebrekkigen.

Theme Time Radio Hour wordt eerst uitgezonden via XM, commercieel satellietstation met 170 kanalen in Verenigde Staten. Vervolgens verschijnt het binnen 24 uur in twee versies op internet: een via de schotel opgevangen exemplaar en de streaming versie. Voorzien van cover art en een uitvoerige playlist. Let wel: die internetactiviteiten zijn het werk van trouwe luisteraars, ze vinden plaats buiten het radiostation om. Voor diezelfde luisteraars en ook andere, die geen werk hebben, zijn de programma’s onuitputtelijke bron van studiemateriaal. Iedereen zijn eigen Alan Lomax, Harry Smith of – om met BakkerBard te spreken: Ate Doornbosch.
Bob is intussen doende met zijn derde seizoen, woensdag beleven we Aflevering 9. Thema deze week is Beroemde Mensen en omdat Afdeling Nazorg ongaarne iets aan toeval overlaat is de cd-inlay al vrijgegeven.

2 Reacties

  1. Lex

    Bedankt voor het plaatsen van THTR, vooral voor de verwijzing naar de download sites.

  2. admin (Auteur bericht)

    Update: sponsor van de show is Cadillac. Als dat maar….nee!

Geen reacties toegestaan.