Tabloiduitspraken

Gezien het weer beperk ik me tot uitspraken in tabloid.
Hier kan ik de hele dag mee voort.
Maal ze fijn in keukenmachine en neem ze tot me als vitamine C.

Eric de Ceuster – initiatiefnemer Zilt Magazine:
Als je een goed beeld van Zeeland neerzet voor de rest van Nederland dan kan dat er toe leiden dat mensen zich hier vestigen.
Valentijn Byvanck – scheidend directeur Zeeuws Museum:
In Zeeland wordt vaak veel te klein gedacht.

Als mensen zoals ik zich niet uitspreken, wie praat er dan, behalve politici?
Je moet je realiseren, dat in deze provincie weinig dingen echt in het openbaar worden besproken. Er heerst geen discussiecultuur. Mensen worden hier te weinig geprikkeld om eens goed na te denken over wat je nu eigenlijk zegt. Politici zijn vooral bezig met sussen, afkopen, in plaats van de discussie tot op het bot voeren. Dan is het gooien van een knuppel in het hoenderhok soms het enige wat je kunt doen.

1 Reactie

  1. youssif

    ‘Nieuw magazine Zilt moet zorgen voor promotie van Zeeland’

    Blijkt diezelfde magazine al heel lang te bestaan.

    Ik denk dat ik ook een ‘ nieuwe’ omroep begin, noem ik hem Omroep Zeeland, kan volgens diezelfde Eric geen (juridisch) kwaad..

    Ooit iemand van creativiteit gehoord?

Geen reacties toegestaan.