Bevalling

Het verhaal van Greta bevat veel elementen die mij zeer bevallen.
Het is haar eigen verhaal en Karin van Ringen tekende het op.
Het verscheen in een boekje in een oplage van 750 stuks, dat werd uitgereikt bij Greta’s afscheid als coordinerend vice-president van de rechtbank in Amsterdam op 12 december 2008. Bij die gelegenheid speldde de echte rechtbankpresident haar namens Job Cohen subsidiair Majesteit zelve de versierselen op, behorend bij het ridderschap van Oranje Nassau. De sprekers hadden het nadrukkelijke verzoek ontvangen met geen woord te reppen over Greta’s belevenissen met de conducteur.  Daarover zouden namelijk nadere mededelingen worden gedaan in het uit te reiken boekje. Als de dingen echt goed moeten gebeuren, doet Greta ze immers zelf…

’s Kijken, waar waren we gebleven?

4 Reacties

 1. Joep

  Shit happens Greta!
  Cohen rukt natuurlijk
  niet voor iedereen uit 🙂

 2. miranda

  Ook als je op de rug ligt verlicht Greta het bestaan. Meer!

 3. bvde

  Heel goed Flip. Ik ben van nature geen lezer, maar toch 10 Greta’s moeiteloos doorgekomen.

 4. Esek

  Wel een beetje erg veel Greta! Komkommertijd?

Geen reacties toegestaan.