Multitask

ejr002_a

Columnist, schrijver, verspreider internet evangelie onder collega’s, cameraman, editor & publicist. We liepen tegen lijf en spraken over veranderingen in metier. Tabloidernstjan: We concurreren niet met tv, ik wilde laten zien hoe snel je een filmpje (over de ziekenhuisdemonstratie) op het net hebt…Zelf nog medegemaakt, dat dagbladjournalist in een kast aan Walstraat een langwerpig blanco schrijfbloc kon bemachtigen, alsmede verse balpen. En dat buiten, bij interviews en tijdens raadsvergaderingen net iets meer ingehouden werd geformuleerd als verslaggever een notitie maakte. Toen werden letters nog in lood gegoten door mannen in overalls, terwijl aan het steen de pagina’s werden opgemaakt en de cicerolat binnen handbereik bleef.

1 Reactie

  1. Mirre

    He, is dat niet die Bløf fan?

Geen reacties toegestaan.