Stadsomroeper

omroeper001_a

Nu voetbalplaatjes stoppen, worden te Scheldestad thema’s verzameld die stadsomroeper ter sprake brengt tijdens omgangen. Zelf heb ik hem de transatlantische spanningen ten tijde Bush-tijdperk reeds horen duiden en bijzonderlijk merkwaardige rol van Verenigde Naties. Maar ook heb ik hem bezig gehoord over wat filmproductiefonds (niet) betekent voor acteurs & actrices van Warner Bros & Universal. Mijn gezicht stond blijkbaar op vraagteken, want 15 meter verderop stapte kleine vrouw met plakhaar uit kroeg, sprekende de woorden: D’r zit niks kwaads bij hoor. Hij kan ook taxi’s besturen…

3 Reacties

 1. Peter van Druenen

  Ik wil wel een stapje verder gaan: deze man in het college van B&W zou een verademing zijn. Running mate van Flip?

 2. Gerard

  Wellicht een idee deze man als vast panellid neer te zetten in het OZ discussieprogramma “Nu de Week”. Wordt dat in ieder geval een stuk spannender.

 3. tabloidwendy

  WHAHAHAAA ge-wel-dig, Flip, dat je ‘em hebt vastgelegd!
  Ik vraag me altijd al af wie die gast toch is… Ik heb hem wel eens al fietsend horen mopperen op André Rouvoet.

Geen reacties toegestaan.