Manifestation

demo001_a

demo002_a

demo003_a

Interprofessioneel protest Lichtstad tegen Sarko, maar ook voor:
– volwaardig ziekenhuis Walcheren
– veiliger Scheldestad
– meer onderhoud & betere reiniging
– proportionele ambities
– compacte binnenstad
– motorluwe boulevards
– betere fietspaden
– redelijk voorzien winkelcentrum Scheldestad
– comfortabel verblijven te Bellamypark

6 Reacties

 1. Henk Postm

  Als wethouder-not-yet-elected alvast wil beginnen met wijziging van bestemmingsplan, is aankoop van buurman wellicht overwegenswaard. Zij het dat al vaker met krokodillen is geleurd zonder dat dit tot verplaatsing leidde. Mijn inschatting is dat het daar ook nu weer niet van komt. Alhoewel. Hoorde laatst dat honda-civic file vanaf boulevard langs westelijke gevelrand van autoluw Bellamypark wordt geleid. Omwonenden moeten daar mee leven. Maar in het geval van de krokodil zou het wel eens kunnen zijn dat de eis van dierenwelzijn dan alsnog tot evacuatie leidt. waarmee we er weer een attractie bij hebben: overlevingstocht op kanovijver.

 2. admin (Auteur bericht)

  @ henk postma: Dat DeBARD geen klagen heeft is bijzonder fijn om te horen. Dan behoeven de Zeeuwse redacties jou maandag niet te bellen voor hun gezamenlijke verhaal. Scheelt weer. Misschien kan je straks zelfs de buurman nog kopen als de gemeente in haar ijver voor levendige binnenstad alle reptielen naar kanovijver verbant. Met een paar krokodillen in de tuin moet het aantal nachtelijke overvallen daar binnen perken gehouden kunnen worden…

 3. henk postma

  Oei, dan nog maar even ernstig terug. Had ik het over muziek??? Dacht het niet… Maar trof enkele ontboezemingen van aankomend politicus. Zoals hartekreet aan over compact winkelcentrum. Nou ben ik niet zo van het compacte, en nog minder van alles-in-hokjes-verdelen. Maar als je in Scheldestad winkelen wil, dan veronderstelt dit dat je daar, behalve compacte AH, toch tenminste nog wat andere neringdoenden vindt.
  Wat de muze betreft, en voor zover hint naar DeBARD, die heeft aan Bellamypark geen klagen, hoe dat plein er in verre toekomst ook zal uitzien. Want die merkt in zijn winkeltje niets van sores in muziekindustrie, noch van consumenten die naar geslachtsdelen grijpen. Integendeel, die hengelen als immer naar ceedeetjes, deeveedeetjes en warempel ook weer elpeetjes. Al is het dan met muis. Maakt het wel zo gemakkelijk. Geen lastige vragen of grijpgrage vingers meer van bezoekers die verdacht lang rond de bakken blijven hangen. We kunnen de beeld- en geluidsdragers tegenwoordig gewoon vanuit Bellamypark het land in sturen. Tenminste, zolang Bruna straks nog een loketje openhoudt, en Bellamypark begaanbaar blijft… Dat laatste moet lukken, wanneer straks zonder honden…

 4. wim hofman

  De artistieke impressie die ik in de PZC zag lijkt me bedrog. En zoals ook bij de plannen voor de Dokkershaven indertijd zien we ook hier weer eens geen auto’s (en ik zie ook geen hond).
  En wie denkt er nu echt aan winkeliers…

 5. Flip-

  @ henk postma: Dank weer voor uw ernstige reactie. Het betreft in dezen niet zozeer grijpen van macht, zoals u vast weet. Van artistieke impressie van Bellamypark in tabloid ben ook ik erg geschrokken. Dat onder geen voorwaarde, zou ik zeggen. En wat het koopgedrag der Scheldestadbewoners betreft: daarop invloed uitoefenen lijkt me niet iets voor deze tijd. In Huntington Post las ik trouwens een informatief artikel over stand der muziekindustrie. Indien men daarin emplooi vindt, heeft men het waarschijnlijk niet altijd gemakkelijk. Ik blijf erbij, dat de consument de platenmaatschappij bij de ballen heeft…. maar dat de platenmaatschappij begonnen is.

 6. henk postma

  Redelijk voorzien winkelcentrum Scheldestad. Comfortabel verblijven te Bellamypark. Jawel, de verkiezingscampagne van wethouder-not-yet-elected krijgt vorm.
  Hopelijk grijpt betrokkene de macht voordat laatste detailhandelszaak uit compact winkelcentrum is verdwenen. En voordat overheidswals over Bellamypark is gegaan. Maar bovenal: past achterban koopgedrag zodanig aan dat boodschapjes niet meer in electronisch koopparadijs, maar gewoon om de hoek worden gedaan.

Geen reacties toegestaan.