Reuzin

beatrice003_a

Nu┬áreuzin┬áBeatrice Antwerpen veilig bereikt kan worden afgezien van verdieping Westerschelde, ontpoldering Hedwigepolder alsmede aanleg Westerschelde Container Terminal. Of…eh?

1 Reactie

  1. wim hofman

    Je zou je kunnen afvragen: wat zit er in die containers?
    onderdelen, hulpstukken, buizen, spruitstukken, keukengerei, moeren, spijkers, kerstballen, gordijnringen, gerecyclede plastic zakken, laminaat, fot houten teakmeubelen, hoge drukspuiten, keramische tegels, achteruitkijnkspiegels, tondeuzes, zonnebanken, staaldraad, kleine containers, kinderspeelgoed, klimrekken, paraplu’s, dakbedekking, herenschoenen, mensen die weg willen uit Afganistan of Pakistan, kunstgras, looplampen, fietstassen, broodroosters, condooms, knijpkatten, spijkerbroeken, nagelvijlen, trajagen, sluimerberen, plasmaschermen

Geen reacties toegestaan.