Camouflage

camouflage001_a

3 Reacties

  1. Perspectie

    Maar de vrouwtjes daarentegen: ik zie haar ook echt niet!

  2. wim hofman

    Lang geleden (juli 1969) kampeerden Toke en ik ergens bij een boer bij de rivier de Tarn, in Frankrijk. Op een bepaald moment kwam de man naar ons toe en liet twee dode mannetjesfazanten zien. Het waren fel gekleurde dieren met een rode kop en een rond geel oogje. De kleuren waren eerder om vijanden af te schrikken, dan dat ze een hulp waren om zich te verbergen, denk ik. Maar niets had geholpen, het afschrikken niet en de camouflage ook niet. De boer vroeg of we zoiets wel bliefden en toen we ja zeiden nodigde hij ons uit om die avond te komen eten. We aten het met brood. Hij had ook nog kaas en schonk een drankje dat hij Gentiane noemde. Het smaakte allemaal goed.

  3. Mirre

    Mannetjes zijn daar niet zo bedreven in.

Geen reacties toegestaan.