Faits divers

windorgel001_a

Terwijl Zeeuwse media steun zoeken te Waveren lijkt te Nollepunt slinks eind aan Zimmer Frei kloddervlak te worden gebracht. Wordt in bestuurlijk Zeeland adembenemend rekening gehouden met bijltjesdag na NRC-feature over Checkpoint/Skihal (afgelopen zaterdag). Kijken we nooit meer met dezelfde ogen naar Badhotel Domburg (Volkskrant, ook afgelopen zaterdag). En wordt klimaat voor Machinefabriek er niet gunstiger op. Crisis noopt tot back to normal.

Op mijn herhaalbuis soezelen dierendokter, domina en popjournalist.

1 Reactie

  1. Rillart

    Machinefabriek is zo’n typische holle phrase van Leon Riekwel. Dezelfde phrases die Vlissingen tot kunststad uitriepen. Blind galopperend op achterhaalde ideetjes. Geen verantwoordelijkheid nemen voor een duurzaam kunstbeleid. Ondertussen een kunstencentrum W3 dat zo dood als een pier is.

Geen reacties toegestaan.