Poole-Wainwright-Bril

Die Charlie Poole is natuurlijk ook een soort Martin Bril geweest.

1 Reactie

  1. sjef hermans

    Mooi dat je dit weer even voor ons signaleert, Flip! Ik denk dat Poole eerder een soort Dylan is geweest. In 2005 verscheen op Columbia een prachtige 3 cd box (een soort sigarendoos) met artwork van Robert Crumb. daarin wordt de muziek van Poole in de juiste context geplaatst. Met Theo de Koning speelde ik al eind jaren zeventig songs van hem. Tijdens ons allereerste studioavontuur in 1982 (een cassettebandje met The Down Home Stringband) namen we It’s Movin’ Day op. Milwaukee Blues, If The River Was Whiskey an Goodbye Booze stonden ook op ons repertoire. White House Blues heeft het net niet gered op onze FDR cd, maar staat in de planning voor een volgend project.
    Geweldig dat Loudon dit heeft opgepikt.
    Eindelijk!

Geen reacties toegestaan.