Pantarhei

nolledijk001_anolledijk002_a

Scheldestad heeft drie sterke kanten:
lokatie, lokatie & lokatie.
Zo schetterde cafévriend laatst in mijn oor. En zo is het maar net.
Ligging Scheldestad is oorzaak van problematiek qua voorzieningenniveau, maar uitgesproken voordeel mag heten, dat op gezette tijden op (hoge) kosten van een ander de ganse zeezijde wordt vernieuwd. En tegenwoordig betekent dat niet meer, dat schattige wijkjes moeten worden afgebroken omdat een dijklichaam hoger en breder moet, maar lijkt het uitdaging om aanzienlijke verbeteringen te realiseren. Voorbeeldjes zijn de drie zonnebanken op de glooiing bij Boulevard Bankert, stretchers kunnen er net niet op, maar ze barsten van de goede wil. Betere voorbeelden zijn de Nolledijk waar straks riant gefietst lijkt te kunnen worden richting Zoutelande alsmede de nieuwe situering van strandpaviljoen Panta Rhei met alles drop & dran, inclusief een consistent muziekbeleid.