Tinterrumperen

dijkstra001_a

Bij Dodenherdenking spreekt hij over vrijheid, verdraagzaamheid, gelijke rechten & plichten voor iedereen. In toespraak koppelt hij dactualiteit van Scheldestraat aan donrust onder volk sinds daanslag te Apeldoorn;  komt hij met exacte cijfers over Scheldestad & Tweede Oorlog. En vergeet hij niemand te gedenken & bedanken. Vrijdingsdag introduceert hij Pechtold voor Randwijklezing en achteraf  bekent  hij, dat hij op stoelpuntje wiebelde om tinterrumperen, hetgeen helaas niet was toegestaan. Dansend als vlinder fladdert hij door centrum. Handenschuddend, stedelingen bij naam & toenaam noemend, duim opstekend, inlichtingen winnend. Schouderklopje hier, plaagstootje daar & schaterlach nooit far away. Wim Dijkstra is burgemeester naar hart van lantvanbelogte.nl  die we te Scheldestad poosje moeten zien vast te houden. Zolang zijn benen hem dragen.

1 Reactie

  1. Bob Pingen

    Van Randwijklezing 2009: losgeslagen, postmoderne, Jip&Janneke prietpraat. Hoe krijgt ie dat voor elkaar.

Geen reacties toegestaan.