Wegcruisen

amadea001_a

Hoog water, regen en vliegende storm bij vertrek Amadea.

cruis001_a

2 Reacties

  1. henk postma

    Kunnen de zeetoeristen, wanneer ze straks in ’t thuisland weer voet aan wal zetten, in ieder geval nog zeggen: Vlissingen, rare plek. Ze lopen er nog op klompen. Maar waarom moet daarvoor de hele dag, en zonder vooraankondiging, weer een groot stuk binnenstad worden afgesloten, zodat klederdracht-fetishisten met sjees – ook al ontbreekt het aan publiek – wat rondjes kunnen rijden, en ongebreideld herrie maken met tenenkrommende jengelmuziek? Leuker kunnen we ’t niet maken… Zei de winkelier met betraande blik, toen hij op deze vreugdevolle dag al zijn leveranciers bij het zien van de wegversperringen rechtsomkeert zag maken.

  2. Mirre

    Vind het echt super!! dat je de hele dag in klederdracht met een potje zure mosselen onder je arm hebt staan zwaaien op de Boulevard 🙂

Geen reacties toegestaan.