Webtrappen

5 Reacties

 1. Heeltsje

  Het is een internetcafe puur op fiets-energie.

  Voor projecten van Groen Innovaties en contact met de maker van de fietsen:
  http://www.robob.nl
  en erik@robob.nl

  Groet!

 2. bvde

  @Wim: Als dat zou gaan met de snelheid van het filmpje dan zou menigeen afstappen bij de neanderthalers en gezellig voor het hol gaan barbecueƫn.

 3. admin (Auteur bericht)

  @ Helge: luidsprekers aanzetten svp.

 4. helge

  Mij wordt niet duidelijk wat deze mensen aan het trappen zijn. De computer aandrijven? Een spelletje spelen? Wat is er op het beeldscherm voor hen te zien? Dit soort vragen.

 5. wim hofman

  Dit is waarschijnlijk een voorproef voor het Nationaal Histerisch Museum: al zelftrappend door de geschiedenis, te beginnen bij de Kaninefaten die nog geen konijnen aten langs de schijnkoningen, tot de verovering van Den Briel en de opstand in Vlissingen in 1572 toen onze natie pas echt begon te bestaan , de rooftochten martelingen en slavenhandel, de tocht naar Chatam waarbij enkele boerdeijen in brand werden gestoken en boerinnen werden verkracht
  langs de foto’s van mooie schilderijen, de hongersterfte en de aardappelmoeheid, naar de droogelegingen en afsluitingen en het oorlog voeren in IndonesiĆ«
  dat alles uiteindelijk uitmondend in de moderne tijd van schaalvergroting, ruilverkaveling, emigratie, overbevolking, cosumentisme en PVV.

Geen reacties toegestaan.