Cinemaverhagen

cinema002_a

Hans Keller interviewt Hans Verhagen.
Ine Waltuch achter de instartmachine.
Echte tv in een spiegeltent.
Schuilkerk-tv, voor kijker die zich nog verdiept.
De heren hadden zich voorbereid en er was veel te vertellen.

Over Scheldestad, boulevard, Clijverstraat, PZC, Algemeen Dagblad, Gat van Nederland, Zorgvliedt, Hoepla, Eric Clapton, Phil Bloom, interviewtechniek, humor, talkshows, waardevrije tv, Prix d’Italy, Mesdagkliniek, Henk de Bie, de weduwe Rost van Tonningen, de weduwe van Mussolini, Oude Jazz, Phil Bloom Revisited, Vastberaden maar Soepel en met Mate,  Kouwe Voeten, Henk Hofland, Jan Blokker, Arie Kleijwegt, dronken militairen in een trein, de filmer als dichter en andersom, P.C. Hooft-prijs, Trap naar Zee, hoe de dingen gingen toen sommige tv tijdelijk wat meer relevantie begon te vertonen dan potjes gezellig doen. In het publiek behalve iedereen die ertoe doet in Zeeuws medialand Cees van Ede, Maud Keus, Pi de Bruijn, Marinus Boezem, Guido Metsers, Monique Doppegieter en Richard Henning to name only a few. Aankomende mediamensen mogen (de lange versie van) het programma dat Zeeuwse omroep ervan samenstelt straks uit het hoofd leren. Dan krijgen ze een basis om verder te werken.

Zie ook: Mirre