Beaufort03

aneaswilder001_a

Voor de derde keer Beaufort langsheen de Vlaamse kust.
Werk van vermaarde & minder vermaarde kunstenaars op prachtige lokaties met een hele wereld daarachter waar iedereen blij van wordt: kusttram, horeca, middenstand, fietsverhuurders, plaatselijke bevolking. Ik heb Jaap Sala al eens voorgesteld dit succes door te trekken naar de stranden van Zwin, Cadzand, Groede en Nieuwvliet, maar daar is het nog even niet van gekomen. En trouwens: waarom stoppen bij Breskens?

1 Reactie

  1. rillart

    Omdat anders gevreesd kan worden dat op Walcheren het burobk en het cbk aangevuld met bijverdieners van scoop de klus dan gaan klaren. Waar dat toe leidt is treffend geïllustreerd in de uitgave 10.220 dagen (beeldende kunst in Vlissingen). Een unieke mix van gebakken lucht en vervalste informatie. Grotere tegenstelling met de sereniteit van Beaufort is niet mogelijk.

Geen reacties toegestaan.