Bombevrij

bomvrij001_a

bomvrij002_a

bomvrij003_a

Bombevrij monument heeft zich schijnbaar goed gehouden bij de brand afgelopen nacht.
Maar hi-tech serre is ten prooi gevallen.
Voorbijgangers waren met exploitant begaan. Na dit soort gebeurtenissen staan altijd mannetjes uit te leggen watsgeburt toen wij allemaal lagen te slapen. Branden en ongelukken kunnen wat dat betreft zo langzamerhand naar de sportpagina’s.

En ook De Stemming was vandaag gewijd aan De Bombevrije. We vroegen: Bombevrijes met serres moeten niet in brand worden gestoken tijdens het hoogseizoen. Inmiddels hebben ruim 1200 mensen gereageerd en 64,5 procent is het met onze stelling eens. De rest vindt het prima dat het gebeurt, maar liever niet ’s nachts. U kunt nog blijven stemmen tot morgenochtend na onze vergadering als we weer iets nieuws hebben verzonnen om u strand in de ogen te strooien met non-informatie.

1 Reactie

  1. frank

    U kunt zo in dienst bij de locale courant, dit ter vervanging van winkelier/journalist/fotograaf. (niet noodzakelijk in die volgorde)

Geen reacties toegestaan.