Nieuwpoort

nieuwpoort001_a

Als je je boek al uit hebt…

1 Reactie

  1. wim hofman

    Onze leesclub, zonder naam, leest nu werk van Tolstoj. We beginnen met deel één van de verzamelde werken. Het boek begint met Karl Iwanytsj die met een vliegenmepper bestaande uit een suikerzakje op een stok naar een vlieg slaat, vlak bij het hoofd van de ikfiguur. De vlieg is dood, maar het ikoontje van de beschermrengel valt haast naar beneden. Ik zeg het hier allemaal kort. Het eerste deel is 767 bladzijden. Fijn zo’n dik boek. Ik had juist: Geluk, een geschiedenis, van Darrin M. Mc Mahon uit. Dat was 525 bladzijden. Het is een kwestie van plannen, zodat je niet ergens onderweg naar een bibliotheek hoeft te gaan, want je moet het boek ook weer terugbrengen, ook als het mooi is.

Geen reacties toegestaan.