Deltatent

deltatent001_a

Binnen Zeeland gaat het over Deltatent te Film By The Sea.
Daar speelden BLØF en Danny Vera.
En over 3 tv-zenders, die alsnog aan Delta standaardpakket worden toegevoegd:
Humor TV, Sterren 24, Consumenten 24.

Buiten de provincie gaat het er volgens Het Financieele Dagblad over, dat de aandeelhouders helder willen krijgen hoe Delta echt presteert en dat tegenvallende resultaten niet mogen worden gecompenseerd met de winsten van waterbedrijf Evides. Dat Delta zijn belang (50%)  in Evides moet afstoten, waar topman Peter Boerma geen voorstander van is omdat volgens hem dan de continuiteit van Delta als multi-utility club in gevaar komt. En dat topman’s positie nu onder druk staat. Al sinds 2007 trouwens, toen – volgens FD – hoofdboekhouder en vijf afdelingsdirecteuren veld moesten ruimen, waaromtrent me geen noemenswaardige journalistieke coverage bijstaat.

Gewijzigde versie, eerst teveel humeuren in dezelfde brief gesparteld.