Broadway

Ik vind het fijn, dat 4 provinciebestuursleden naar New York gaan,
dan hoeven wij als burger niet zelf.
Peijs & Poppelaars on Broadway.
Het past precies in de versobering waartoe gedeputeerde staten hebben opgeroepen na de miljoenenverliezen te IJsland, de aankondiging van aanzienlijke kortingen op het Provinciefonds en de verwachting, dat het Delta dividend miljoenen lager zal uitvallen als gevolg van geringere afzet als gevolg van de economische crisis. 

Bovendien: hier speelt niks meer, dat om aandacht vraagt.
Zeeland is klaar, Hedwige kan doorgeprikt.

2 Reacties

  1. admin (Auteur bericht)

    Staat Zeeland eindelijk op de Haagse agenda, blijkt rok opeens nader dan hemd. Hillary Clinton eren, voor rijkswaterstaat lobbyen in New Orleans en hoogaarsdobberen op de Hudson. Wie het Zeeuwse belang ziet mag het zeggen.

Geen reacties toegestaan.