Mijnwerkers

rookpauze001_a

Onder de grond zit de Action.
Die hanteert een tariferingsregime dat reclame overbodig maakt.
Landurig ondergronds werken kan voor winkelpersoneel benauwend zijn,
dat herinneren we ons van de Staatsmijnen. 
Daarom:  frisse neus op maaiveldniveau tijdens rookpauze.
Naast de vergeten fietsenstalling annex leveranciersparkeerplaats en onze weggeduwde hunebedden, waar eigenlijk het fietspad had moeten liggen.

4 Reacties

 1. admin (Auteur bericht)

  @ Mirre: watch this space.
  @ Bob: notulen van de ministerraad?

 2. bob pingen

  als ge in de spuistraat dat beton ziet en die waterbakken dan denkt ge dat de stedebouwkundige op het stadhuis een lief heeft die hogerop wil bij de projectontwikkelaar

 3. wim hofman

  Ook met een fietspad kom je er niet, door die weg (Spuistraat) die een caesuur betekent, wordt het Spuiplein nooit echt een plein. De situatie is te vergelijken met het Stadhuisplein waarbij de Paul Krugerstraat het plein afsnijdt en apart zet.
  Een echte oplossing zie ik niet of men moet de binnenstad autoluw of -leeg moeten willen maken. Iedereen (niet bewoners) zou dan zijn auto buiten de stad of in de Parkeergarage moeten zetten. Het Bellamypark en het pleintje bij het Beursgebouw zouden dan echt als open openbare ruimten kunnen gaan functioneren.
  Zo’n voorstel haalt het waarschijnlijk niet, omdat de middenstanders dan opstanders worden en steun krijgen van mensen die gewoon zijn zich in auto’s te verplaatsen.

 4. Mirre

  Hoe gaat het eigenlijk met je politieke carriere? en al je plannen voor de stad? Mag en kan je al een tipje van de sluier oplichten wat ons staat te wachten in Vlissingen als jij daar aan het roer komt?

Geen reacties toegestaan.