Kerstbythesea

klaas001_a

College heeft besloten de middelen, geraamd voor bevestiging kerstversiering in centrum (voorheen winkelcentrum) te besteden aan het opknappen van Michieltje op boulevard. Om de leeggelopen panden in Walstraat bij te vrolijken is verder besloten de spandoeken van het filmfestival te laten hangen tot krokusvakantie 2010.  Oranje is de kleur die teamgeest en overwinning uitstraalt en dat is niet voorbehouden aan het Voetbalmuseum. In  Scheldestad willen we de kleur gebruiken bij herdenking van bevrijding in november alsmede de verjaardagen van sinterklaas & kindje Jezus, zo slaan we alle vliegen in dezelfde klap, betuigen we steun aan onze enige sponsor, het nutsbedrijf ter stede, en kan de burger zien, dat niet alle centen naar het midden- en kleinbedrijf stromen terwijl de begroting 2010 veilig blijft dichtlopen, zo liet een nieuw meisje van de afdeling communicatie weten. De gemeenteraad is hierover vertrouwelijk ingelicht en houdt zijn mondje erover dicht, dat over de openbare ruimte is vergaderd, maar dat aan de Cultuurwerf eens een keertje helemaal niets gevraagd is. 

1 Reactie

 1. wim

  Oranje kan een gevaarlijke kleur zijn.
  Begin 1969 ontmoette ik in Tanzania een gevaarlijke Ier. Hij had een stel geweren en droeg gordels met patronen om zijn Ierse lijf. Hij had ook een drankfles, voor een groot stuk leeg leeg. Toen hij me zag werd hij woedend: een vuile protestantse Nederlander en dan nog wel in een oranje truitje (ik droeg een oranje badstof truitje).
  Hij pakte een van zijn geweren , maar ik ging al, want laf ben ik ook wel als het zo uitkomt.

  Hier in California is veel oranje te zien: overal pompoenen. Hier in de buurt (Sunnyvale) gaat men na wat de grootste pompoen is van dit jaar. Ze hebben nu al een pompoen van meer dan 700 kilogram gebracht. Bij de supermarkten staan bakken met pompoenen. Drie voor $9.90. Niet alle pompoenen zijn oranje. Door de harde regen (hevigste regenval sinds 1962) zijn er nogal wat gaan schimmelen. De schimmel is wit. Het is alsof de vruchten schuimen.

  Op jouw foto zag ik BY THE SEA. Hier is alles BY THE BAY. Jazz by the bay, Halloween by the bay, Brutal Odissey by the bay, Praise God by the bay, Let’s have a tender moment by the bay….

Geen reacties toegestaan.