Walvisvoer
Las, dat walvissen dit spul eten en veronderstellen inktvissen te verorberen.
Soms spoelen er zeven aan met een volle maag.
Misschien wordt het toch tijd, dat ook walvissen niet langer denken dat de crisis aan de zee voorbij gaat en dat ze wat beter uit hun dopjes kijken.

3 Reacties

 1. Ad

  En niet te vergeten: tuimelramen, wangstukken, passers, linianen en kernafval

 2. Mirre

  wou dat ik kon duiken, dan werd ik vast en zeker schathemeltjerijk 🙂

  (wel heel zielig hoor voor die walvissen)

 3. wim hofman

  Het is de gewoonte allerlei afval over boord te zetten. Daarom vind je op de bodem van de zee mijnen, kanonskogels, bakstenen, eetgerei, bestek, gereedschap, hamers, tangen, zagen, tegels, fietsen, autowrakken, kachels, Mannesmannbuizen, machinerieën, stoomketels, turbines, olidrums met of zonder olie, containers met of zonder vluchtelingen, kettingen, ankers, tonnen met vergif en boter en smeerolie, fototoestellen, radio’s, accu’s, batterijen, afweergeschut, verwarmingsradiatoren, graafmachines, kilometerslange staalkabels, haspels, I-balken, straatkeien, ijzererts, trompetten, sabels, patroonkoppels, hoefijzers, verstandskiezen, rieken, aardewerk, vuilnisbakken, staalplaat, koelkasten, knieplaten, vingerlingen, allehande schroot, rupsbanden, autobanden, kerkklokken, dakpannen, timpanen, puin, stukken boorinstallatie, betonnen palen, al of niet gewapend, asfalt, brugpilonen, stukken hijskraan, baggerbakken, banken, slopen, glaswerk, ramen, stuurhutten, schedels, piano’s, fosforbommen, ik noem maar enkele dingen.

Geen reacties toegestaan.