Kunststad

Film by The Sea heeft ook een jaarprogramma dat er zijn mag.
Als je weet dat in het stadhuis niemand meer te vinden is die de concept-cultuurnota 2010-2014 bij elkaar kan verzinnen zou je niet denken, dat te Scheldestad elke dinsdagavond honderden liefhebbers samenkomen om een film te bekijken die enkele dagen later pas in de grote stad te zien is. Dat heeft te maken met een meer dan gemiddeld in Betere Cinema geinteresseerd publiek, maar ook met Leo Hannewijk en Ad Weststrate. Die staan vooraan bij het loket waar de films worden uitgedeeld en zij zorgen ervoor, dat we ons op dit punt onderscheiden van Deventer of Alkmaar (om ons eens niet af te zetten tegen Middelburg en Goes).

A Serious Man? Vermakelijk! 5 sterren van 5.

1 Reactie

  1. Bert

    En dan de aftiteling: “No Jews were harmed in the making of this motion picture”…

Geen reacties toegestaan.