Metselwerk

2 Reacties

  1. Flip (Auteur bericht)

    Leuk Gosse, maar dit is Dordrecht. Villa Augustus, grotendeels door mijn vriendin Dorine de Vos ingericht industrieel erfgoed aan het Wantij. Dorine heeft veel, maar bijvoorbeeld ook Hotel New York (HNY) in Rotterdam ingericht (en Omroep Zeeland, Oost-Souburg, 1997).
    Villa Augustus is Dorine-state-of-the-art. Daarin meestal opgenomen: elementen van degelijkheid & duurzaamheid, natuurlijke materialen, biologische teelt, kleuren, comfort, leerlingenplaatsen, werkgelegenheid, hotel, restaurant, winkel met porselein, de leukere hebbeartikelen, potjes huisgemaakte jam, weckflessen, zeep uit Marseille, verse eieren, dichtbundels, optredens van strijkkwartetten, een boek voor de salontafel, bloemen, fietstochten in de buurt en accentjes om te lachen (humor). Ik raad iedereen al een paar jaar aan even langs te gaan en een kleinigheidje te nuttigen.
    De garantie die ik hier geef is, dat je nog nooit zoiets gezien hebt. Net als bij HNY komen horecaspecialisten uit de hele wereld spioneren, want Dorine beschikt over een onuitputtelijke ideeenrijkdom.

  2. Gosse

    Als ik deze laatste foto’s allemaal bekijk, vraag ik me af in welk buitenland je nu weer bent geweest.

Geen reacties toegestaan.