Brainbox


Waarom komt Brainbox niet naar Arsenaaltheater?
vlnr John Schuursma, Rudy de Queljoe, Kaz Lux.

2 Reacties

  1. Flip (Auteur bericht)

    @ Karin: Rudy zien we hier wel vaker, laatst nog bij Freek de Jonge ;), maar ik bedoel natuurlijk in de nieuwe (oude) Brainbox. Van onze correspondent te Zoetermeer ontving ik strakke opnamen en daaruit blijkt dat het allemaal nog prima meekan. John Schuursma erbij, Pierre van der Linden op drums en Rudy blijft dat Brainbox-repertoire verrijken. En ik las eens, dat Kaz z’n gehoor verpest had, maar blijkbaar is daar nu ook iets op gevonden.

  2. karin

    Flip, sinds we weer in Zeeland wonen zagen we Rudy samen met Kaz Lux al tweemaal optreden. Een keer in het Arsenaal en een keer in Cadzand Bad een concert georganiseerd door Montezza (Marijn en Renee de Grip. Het was legendarisch. Stromende regen en open lucht concert. Ongeveer 20 mensen stonden daar en trotseerden de regen, waaronder wij samen met Arjen en Carla. We zaten kletsnat te genieten op geleende krukjes en die twee speelden de sterren van de hemel en gingen maar door. Zij stonden onder een soort provisorisch afdakje en waren ondanks de onophoudelijke regen helemaal in the mood. Een fantastische herinnering. Daarna hebben we nog soep gegeten met de band bij Marijn en Renee in hun strandartikelenzaak. Het concert in het Arsenaal later dat jaar was ook top voor ons.

Geen reacties toegestaan.