Omroepmoeder

Mevrouw hier is onze voormalige buurvrouw te Oost-Souburg.
Riet de Groot, bijna 20 jaar directiesecretaresse, secretaresse van dagelijks & algemeen bestuur, raad van toezicht, programmaraad, gastvrouw, curator commissie kunst @ omroep, vertrouwenspersoon, hoofd postkamer, hulpregisseur @ Nuurtje Bert, zonnetje in huis, geen verjaardag over het hoofd ziend met ook altijd een oogje op medewerker die al even ziek thuis zit. Zij was betonnen pijler in de organisatie, moeder van de omroep, iemand die aan alles altijd  positieve kanten ziet. Zij heeft nu ook waardig & officieel afscheid genomen van Omroep Zeeland.  Ik loop deswege reeds dagen te fluiten.

5 Reacties

 1. Irma Kofman

  Lieve Riet,
  Die complimenten heb je ook echt verdiend. Fantastisch wat je gepresteerd hebt. En dat als alleenstaande moeder met daarnaast altijd een luisterend oor en open huis voor familie, vrienden en bekenden. Ik doe het je in geen honderd jaar na. Veel liefs van Irma

 2. Jan Kofman

  Lieve Riet,

  Wat fantastisch om zo’n afscheid te krijgen. Gefeliciteerd met je eretitel, je hebt hem meer dan verdiend. Je kunt nu echt super terugkijken op een arbeidzaam leven waarin je zo enorm gewaardeerd werd. Geniet van je nieuwe levensfase samen met Bé.
  Veel liefs, Jan Kofman

 3. leen

  Er is er maar 1 die het zo kan zeggen…maar ik weet zeker dat velen het denken..ik ook dus.

 4. Fleur

  Volgens mij geen woord van gelogen!

 5. riet de Groot

  Wat vind ik dit weer lief van je. Ik smelt hier zo’n beetje. Dank je wel!

Geen reacties toegestaan.