Verkiezingscampagne

Sinds kamerdebat over initieel verweer Balkenende tegen Rapport Davids heb ook ik mijn elektronische systematiek op Twitter aangesloten. Als je je bronnen zorgvuldig selecteert kom je dingen aanzienlijk sneller te weten dan via krant, radio en tv. Mijn onbedwingbare honger naar nutteloze informatie kan weer ietsje beter worden gestild.

Bijzondere studie wijd ik aan de rol van (nieuwe) media in de campagne voor gemeenteraadsverkiezingen.  In dit verband  viel mij oog op het volgende toneelstukje voor twee heren. Hoofdrolspelers zijn Tabloidjeffrey, Haagse redacteur van Zeeuws tabloid & lijsttrekker Jo-Annes de Bat uit Goes, die ook een bureau heeft te CDA-hoofdkwartier Den Haag. Decor is Ganzestad, plaatselijk bekend Hanzestad, naar het etablissement waar wijkvereniging Overturia de lijsttrekkers heeft saamgebracht. We treffen journalist-debatleider na afloop en niet geheel ontevreden over zichzelve…1 Reactie

  1. c. van gremberghe

    Een dag of wat geleden omschreef ik al bloggend de heer Kuttering als de kokette Katinka van de PZC-redactie, het Zeeuwse geweten in Den Haag. Ik neem nu aan dat het bij U nu begint te dagen waarom…

Geen reacties toegestaan.