Hoaxhaai

Te Scheldestad is algemeen bekend: geen grotere attractie dan een voor boulevard vastgelopen schip. Het is onbegrijpelijk, dat dit in geen enkel toerismebevorderend plan is opgenomen, want er is al veel ervaring mee. Er gaat echt helemaal niemand meer naar MiniMundi of Voetbalexperience als je op 1 en dezelfde dag Straatfestival, kermis en een stranding georganiseerd krijgt. Het allermooiste is natuurlijk een  schip dat een dag of vier niet in beweging te krijgen is (vol ammoniak en dat scheurt). Wat dat betreft was de vermeende vondst van een in visserhaven onderaan een steiger vastgeklemde haai tikkeltje pover. Heel wat brandweerlieden, duikboys, rollend materieel, zeezoogdieren- en gemeentelijk personeel en mediamensen op de been, maar weinig ander rendement dan: Mooie oefening toch? Niet dan?

2 Reacties

  1. Gosse

    Een te vroege 1-aprilgrap? Wat gebeuren er toch spannende dingen in Vlissingen.

  2. Toon Poppe

    Zo zo zeg, wat een hilariteit, heel Vlissingen op de been.
    Landelijk nieuws, en ja natuurlijk!!! op uitnodiging.

Geen reacties toegestaan.